Google News
Anasayfa » Rap Şarkıcısı » Massaka (Murat İlhan) ✔️
Massaka kimdir

Massaka (Murat İlhan) ✔️

Massaka (Murat İlhan) kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, mesleği nedir gibi soruların cevabını bu biyografi sayfasında bulabileceksiniz. İşte Massaka (Murat İlhan) hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar;

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1984Doğum Yeri: Kreuzberg/Almanya
Eğitim: –Burç: Akrep
Meslek: Rap Şarkıcısı, Söz YazarıInstagram
Massaka (Murat İlhan) Bilgi Tablosu

Arama motorlarında Murat İlhan Massaka hakkında aratılan kimdir, nereli, aslen nereli, nerede yaşıyor, gerçek adı nedir, kaç yaşında, kaç yılında doğdu, boyu kaç cm, burcu nedir, evli mi, evlendi mi, sevgilisi ya da eşi kimdir gibi soruların cevabına bu biyografi sayfasında yer verdik.

Massaka Kimdir, Nereli ve Ne Zaman Doğdu?

Massaka (Murat İlhan)

Türk rapçi ve söz yazarı bilinen sahne adıyla Massaka, 25 Ekim 1984 tarihinde Almanya’nın Kreuzberg şehrinde doğmuştur.

Massaka’nın Gerçek Adı Nedir?

Massaka hayranları tarafından en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de Massaka’nın gerçek adı nedir sorusu olmuştur. Massaka’nın gerçek adı Murat İlhan’dır. Massaka, zaman zaman Murdoc, Massaka36 ve Diablo63 sahne adlarını kullanmıştır ve bu isimlerle de tanınmaktadır.

Massaka Kaç Yaşında?

Massaka’nın nereli olduğu ve kaç yılında doğduğu kadar kaç yaşında olduğu da merak konusu olmuştur. 1984 yılında Almanya’da dünyaya gelen Massaka, 2022 yılı itibariyle 38 yaşındadır.

Massaka Boyu Kaç CM ve Burcu Nedir?

Arama motorlarında en sık karşılaşılan sorulardan birkaç tanesi de Massaka boyu kaç cm ve burcu nedir soruları olmuştur. Massaka, 1,82 cm boyunda ve 25 Ekim günü doğmuş olması sebebiyle su grubu burçlarında biri olan Akrep burcudur.

Massaka (Murat İlhan)

Massaka Aslen Nerelidir?

Türkçe rap dünyasında en beğenilen isimler arasında yer alan Massaka’nın aslen nereli olduğu en sık karşılaşılan sorular arasında yer almaktadır. Almanya’nın başkenti Berlin’de yer alan Kreuzberg kentinde dünyaya gelen Massaka, aslen Trabzonludur.

Massaka Ne İş Yapar?

İnternet sitelerinde aratılan Massaka ne iş yapar ya da hangi tür rap yapar sorularının cevabına gelecek olursak; doğup büyüdüğü Almanya’da oradaki diğer gurbetçi çocukları gibi gençlik yılları sokaklarda geçen Massaka, ilerleyen yıllarda Türk gençlerinden oluşan 36 Boys çetesinin bir üyesi olmuştur. Massaka, bu sayede rap müzikle tanışmış daha sonra kendi parçalarını kaleme almaya başlamıştır.

Almanca ve Türkçe rap şarkılar yapan Massaka, hard rap tarzında yaptığı şarkılarla genellikle toplumsal sorunlara dikkat çekmiştir. Ayrıca dünyaca ünlü Amerikalı rap müzik şarkıcısı Snoop Dogg ile birlikte seslendirmiş olduğu 3 Kings isimli şarkısı ile de bilinmektedir.

Ayrıca Murat İlhan, Massaka adında bir marka oluşturarak bu marka çatısı altında tişört, bandana ve kolye tasarlayıp pazarlamasını yapmaya başlamıştır.

Massaka Nerede Yaşıyor?

Massaka dinleyicileri tarafından en sık sorulan sorulardan bir tanesi de Massaka nerede yaşıyor sorusu olmuştur. Massaka, ara sıra Türkiye’de bulunsa da halen Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşamaktadır.

Massaka Evli Mi Ya Da Sevgilisi Var Mı?

Genç yaşlarda başladığı hard rock tarzındaki hip hop müzik kariyerinde büyük çıkış yakalayan 38 yaşındaki Massaka’nın özel hayatıyla ilgili özel hayatıyla ilgili evli mi, evlendi mi, sevgilisi, eski sevgilisi ya da eşi kimdir gibi sorular okuyucular tarafından en çok merak edilen soruların başında yer almaktadır. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Massaka’nın evli ya da sevgilisinin olup olmadığına bir bilgi bulunmamaktadır.

Massaka Diskografi

Massaka (Murat İlhan)
  • Blutbeton (Colos ile) – 2007
  • Dämmerung – 2010
  • Das Ritual – 2011
  • Blutbeton 2 (Monstar361 ile) – 2012
  • Der dunkle Orient – 2013
  • İstila (Kodes ile) – 2016
  • Siyah – 2018
  • Flashback – 2018
  • Katliam 2 – 2018
  • Syndikat (Monstar361 ile) – 2019
  • Original (Kanel36 ile) – 2019
  • Lale – 2019
  • Cehennemin Dibi – 2019
  • Katliam 3 – 2019
  • Yeraltı (Diablo 63 ile) – 2019
  • Dolunay – 2019
  • Hadi Gel (Cashflow ile) – 2019
  • Toxic (6ix9ine, Haftbefehl ile) – 2019
  • Hightech (Joker, Defkhan, Sansar Salvo ile) – 2019
  • Ütopya (Diablo63 ile) – 2020
  • Saray – 2020
  • Undefeated EP (Joe Young ile) – 2020
  • Katliam 4 – 2020
  • Fight Kulüp 2 – 2020
  • Akrep – 2021
  • Alfa – 2021
  • Para (6ix9ine ile birlikte) – 2021
  • İntihar – 2021
  • Gotham City (Tekmill ile birlikte) 2022
  • Astral – 2022

Massaka Twitter, YouTube ve Spotify Adresi

Massaka’nın Twitter,YouTube ve Spotify adresine cümle içerisindeki ilgili alandan ulaşabilirsiniz.

Bu biyografide Massaka (Murat İlhan) hakkında sahip olduğumuz bilgilere yer verdik. Bilgilerde herhangi bir yanlışlık tespit ettiyseniz hemen aşağıdaki yorum alanını kullanarak bu yanlışlığı düzeltmemize yardımcı olabilirsiniz.

Bu biyografiyi değerlendir!
[Toplam: 5 Ortalama: 5]

1 thought on “Massaka (Murat İlhan) ✔️”

  1. Geri bildirim: Killa Hakan ⭐ Kimdir, Nerelidir, Mesleği, Tahsili... ⭐ Biyografi.co

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.