Reshad Strik kimdir

Reshad Strik (Reşad) ✔️

Reshad Strik kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, mesleği nedir gibi soruların cevabını bu biyografi sayfasında bulabileceksiniz. İşte Reshad Strik hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar;

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1981Doğum Yeri: Canberra/Avustralya
Eğitim: Avustralya Tiyatro ve Sanat AkademisiBurç: Yengeç
Meslek: Oyuncu, SunucuInstagram
Reshad Strik Bilgi Tablosu

Reshad Strik Nereli ve Kaç Yaşında?

Reshad Strik

Oyuncu ve sunucu Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya’nın başkenti Canberra’da doğmuştur ve 40 yaşındadır.

Reshad Strik Kökeni ve Dini Nedir?

Reshad Strik, Boşnak kökenli olup dini İslâm’dır.

Reshad Strik Boyu ve Burcu

40 yaşındaki Reshad Strik, 1,88 m boyunda ve Yengeç burcuna mensuptur.

Reshad Strik Kariyeri

Ulusal bir reklam filminde rol almasıyla birlikte oyunculuk kariyerine adım atan Reshad Strik, akabinde Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra konuk olduğu Blue Heelers adlı bir televizyon programı sayesinde Headland isimli dizinin yönetmenleri tarafından keşfedilerek aynı dizide rol alma fırsatı bulmuştur.

Reshad Strik

2007 yılında gösterime giren Tepenin Gözleri adlı korku-gerilim türündeki filmde Mickey isimli bir Amerikalı asker rolün canlandıran Strik, ilk başrol oyunculuk deneyimini 2009 yılında yayınlanan Don’t Look Up adlı psikolojik gerilim türündeki sinema filmiyle yaşamıştır.

İlerleyen yıllarda Türkiye’ye yerleşen Strik, bir yıl kadar Türkçe dersi almıştır. 2014 yılında oyuncu Cem Uçan, Mehmet Özgür ve Ceren Yılmaz’ın rol aldığı Filinta dizinde Zülfü karakterini oynayan Strik, 2015 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştır.

Reshad Strik, çeşitli sezonlarda Esra Bilgiç, Batuhan Karacakaya, Kimya Gökçe Aytaç, Gülsim Ali İlhan, Halit Özgür Sarı, Burak Dakak, ve Sera Tokdemir gibi oyuncuların rol aldığı bu dizide Ömer karakterini canlandırmıştır.

Reshad Strik

Ayrıca sunuculuğunu üstlendiği TRT ekranlarında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi adlı belgesel ile hafızalara kazınan Reshad Strik, Amerikalı pop şarkıcısı Jessica Simpson’ın A Public Affair adlı klibinde rol almıştır.

Reshad Strik Nerede Yaşıyor?

Ailenin Yeni Üyesi adlı belgesel ile tanınan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Reshad Strik, hayatını İstanbul’da sürdürmektedir.

Reshad Strik Evli Mi?

2010 yılında Saraybosna’da Sabina Pitic ile evlenen Reshad Strik, iki çocuk babasıdır.

Reshad Strik Filmografisi

Reshad Strik
  • Headland – 2005-2006
  • Hills Have Eyes – 2007
  • Newcastle – 2007
  • The Wound – 2009
  • Spooner – 2009
  • Don’t Look Up – 2009
  • 3 Apartments – 2010
  • Stasis – 2010
  • Put Kestena – 2013
  • Cross Roads – 2013
  • Filinta – 2014-2015
  • Dig – 2015
  • Diriliş Ertuğrul – 2015
  • Kervan 1915 – 2016
  • Islamophobia – 2016

Bu biyografide Reshad Strik hakkında sahip olduğumuz bilgilere yer verdik. Bilgilerde herhangi bir yanlışlık tespit ettiyseniz hemen aşağıdaki yorum alanını kullanarak bu yanlışlığı düzeltmemize yardımcı olabilirsiniz.

Bu biyografiyi değerlendir!
[Toplam: 3 Ortalama: 5]

1 thought on “Reshad Strik (Reşad) ✔️”

  1. Geri bildirim: Öykü Çelik ⭐ Kimdir, Nerelidir, Mesleği, Tahsili. Biyografi.co

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.